Book allerede idag!


Værelser på Hotel Aalborg

 

Få den perfekte kombination af en rolig og afslappende atmosfære på Hotel Aalborgs værelser og et bredt udvalg af aktiviteter i byen nær hotellet.

Det er vores fornemste opgave, at du får et afslappende ophold. Derfor gør vi noget ekstra ved altid at være i nærheden, hvis du ønsker hjælp til aktiviteter i byen, eller hvis du bare vil slappe af med en kop kaffe på hotelværelset.

Hotel Aalborgs centrale placering gør det nemt at opleve byen, der er et stort udvalg af aktiviteter, hvad enten du er til shopping, en gåtur langs fjorden eller kulturelle oplevelser. Er du til god mad og vin, kan dit ophold - til fordelagtige priser - kombineres med middag på udvalgte restauranter. Du er velkommen til at høre mere om vores tilbud i receptionen.


Her har du mulighed for at booke dit hotelværelse.Værelser på Hotel Aalborg Hotel Aalborgs foyer

 

For at gøre dit ophold på Hotel Aalborg så komfortabelt som muligt er alle værelser indrettet med eget bad, toilet, TV og WIFI. På vores dobbeltværelser er der en komfortabel sofa med plads til en ekstra opredning.

Dit ophold inkluderer en stor morgenbuffet, der serveres i vores restaurant i tidsrummet kl. 06.30 - kl. 09.30 på alle hverdage, og kl. 07.30 - kl. 10.30 lørdage og søndage.

Som gæst har du 
gode muligheder for parkering i kort afstand til Hotellet. Hotel Aalborgs omgivelser omkring fjorden Hyggeligt naturområde nær Hotel Aalborg