Book allerede idag!


Værelser på Hotel Aalborg

 

Få den perfekte kombination af en afslappende atmosfære på hotellet og et bredt udvalg af aktiviteter i hotellets omgivelser
 
Som hotel er det vores fornemste opgave, at du får et afslappende ophold hos os. Derfor gør vi noget ekstra ud af altid at være i nærheden, hvis du ønsker hjælp til aktiviteter eller bare vil slappe af med en kop kaffe på dit hotelværelse.

Vores centrale placering gør det nemt at opleve byen, hvad enten du er til shopping, en gåtur langs fjorden eller kulturelle oplevelser. Er du til god mad og vin, kan dit ophold - til fordelagtige priser - kombineres med middag på udvalgte restauranter. Du er velkommen til at høre mere om vores tilbud i receptionen. 



Her har du mulighed for at booke dit hotelværelse.



Værelser på Hotel Aalborg Hotel Aalborgs foyer

 

For at gøre dit ophold så komfortabelt som muligt, er alle værelser indrettet med eget bad, toilet, TV og WIFI. På vores dobbeltværelser er der endvidere en komfortabel sofa med plads til en ekstra opredning.

I dit ophold er inkluderet en stor morgenbuffet, der serveres i vores egen restaurant i tidsrummet kl. 06.00 - kl. 10.00 på alle hverdage, og kl. 07.30 - kl. 10.00 lørdage og søndage.




Hotel Aalborgs omgivelser omkring fjorden Hyggeligt naturområde nær Hotel Aalborg