Book allerede idag!

 


Strikkeklub for et godt formål

 


Vil du være med til at strikke julegaver til tilrejsende sømænd, der må fejre jul på havet langt væk fra deres familie og venner? Traditionen med, at hotellet deler hjemmestrikkede julegaver ud til sømænd i Aalborg Havn, går over 100 år tilbage, og den tradition vækker vi nu til live igen.

 

Vi mødes hver anden uge på Hotel Aalborg til strikning og hygge, og her er du velkommen til at komme og gå, som det passer med dit program. Du må også gerne strikke hjemmefra, og der er ingen forpligtelser, ift. hvor mange par sokker (eller andet) du skal strikke. Vi er glade for alt, der kommer ind!

 

Det er gratis at være med, og Hotel Aalborg stiller garn til rådighed, så du skal ikke have pungen op af lommen for at være med i strikkeklubben. Og hvis du har lyst til blot at komme og drikke en kop kaffe med os uden at strikke, er du også velkommen.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 


Hvad: Strikkeklub for et godt formål

Hvem: Alle, der har tid og lyst

Hvor: Hotel Aalborg, Østerbro 27, 9000 Aalborg (eller hjemme hos dig selv)

Hvornår: Hver anden onsdag (ulige uger) kl. 13-15

Pris: Gratis

Garn: Hotellet sponserer garnet til strikkeklubben

Mødepligt: Ingen – du må komme og gå til vores onsdagsmøder, som det passer dig bedst, men meld gerne afbud på sms, hvis du er forhindret. Du behøver ikke begrunde hvorfor – vi skal bare vide, hvor meget kaffe der skal stå klar.

 

Kontakt: Carsten Schmidt, velfærdsmedarbejder på Hotel Aalborg, mobil: 42 75 70 80

 

 


Baggrund for strikkeklubben:


I over 100 år har Hotel Aalborg (det tidl. sømandshjem) delt julegaver ud til tilrejsende sømænd, der lægger til kaj i Aalborg i løbet af december. Sømændene bliver altid utroligt beærede og glade, og mange siger: ”Tænk, at der er nogen i en fremmed havn, som har tænkt på mig…” Men det er faktisk en lige så stor glæde for os at få lov at give denne lille gave, når den skaber så stor glæde. Det er et af årets absolutte højdepunkter.

 

Gaverne har traditionelt set bestået af hjemmestrikkede sokker og huer, som i løbet af året strikkes af frivillige sømandsfruer og -enker i en række sømandskredse rundt om i landet. Men i dag er der ikke mange kredse tilbage, så i stedet doneres gaverne af Hotel Aalborg, privatpersoner og forskellige virksomheder.

 

For os er det en stor drøm, at julegaverne igen indeholder noget hjemmestrikket. Derfor har vi oprettet en strikkeklub her på hotellet, hvor strikkeglade kan komme og strikke til et godt formål, mens der hygges og drikkes kaffe til.

 

Har du ikke mulighed for at møde op til strikkeklubbens onsdagshygge, er du meget velkommen til at strikke hjemmefra. Det aftaler du bare med Carsten Schmidt.

 

Vi stiler primært efter at strikke herresokker i str. 42-44, men du strikker selvfølgelig bare det, du kan. Huer, vanter, halstørklæder, pulsvarmere mv. er også velkomne.