Book allerede idag!


Glassmagning:

Oplev vinens facetter

 


Det er bestemt ikke uvæsentligt, hvilket glas du vælger til din vin. Glassets udformning har stor indflydelse på både duft og smag, i det øjeblik du indtager vinen.

 

Til Glassmagning på Hotel Aalborg får du mulighed for at opleve den overraskende forskel, et glas kan have på vinens aromaer, når du smager på fem vine i fire forskellige Riedel-glas.

 

Den østrigske glasvirksomhed Riedel har forsket i påvirkningen af lugtesans og smagsløg i forhold vil glassenes udformning, og det rigtige glas til den rigtige vin kan faktisk betyde, at en vin dufter og smager af 50 % mere. Det lyder som et forsøg på indbildning, men det er helt reelt og skal opleves, før man tror det!

 

Til Glassmagning på Hotel Aalborg serverer vi fem forskellige vine, som du smager forskellen på i disse fire Riedel-glas:

 

 


Vinen i glassene er:
 

  • Baby Doll, Sauvignon Blanc, New Zealand
  • La Calendrer Valpolicella Classico, Italien
  • Cuvèe Niels Oscar, Domaine Mur Mur Ium, Ventoux, Frankrig
  • Rosenhof Pinot Noir, Østrig
  • La Calendre Amarone della Valpolicella Classico
 

Ind i mellem glassene serverer vi også en let tapas.

 

Overrask dine venner, kunder eller kolleger med glassmagning til jeres næste arrangement. Det koster kun 345 kr. pr. person ved min. 15 personer og varer ca. 1½ time. Det bliver en vinoplevelse, I sent vil glemme!

 

Vi glæder os til at se jer! Book eller hør nærmere hos Egon Madsen, konference- og eventchef på Hotel Aalborg, på 23 39 60 22, eller send ham en e-mail på em@hotelaalborg.dk.